Home » Assortiment » Australië en Nieuw-Zeeland » Seifried Estate » Seifried Gewurztraminer

Seifried Gewurztraminer

Seifried Gewurztraminer

Seifried Gewurztraminer - Delleman Wijn Import

De Brightwater Wijngaard wijnstokken worden geteeld in een zeer stenige omgeving van de wijngaard, waar water en voedingsstoffen laag zijn. De niet geïrrigeerde Redwood Valley Vineyard is gelegen op een licht glooiend, op het noorden gelegen klei bodem die de warmte van de zon optimaliseert. De wijnstokken variëren in leeftijd van 10 tot 30 jaar.

Gewürztraminer is een vroeg rijpende variëteit met een aromatisch, geurig boeket. Het is van nature een druif met lage opbrengst die prachtige concentratie en smaak kan produceren. Na de oogst van de druiven ontsteelt en bleef het sap in contact met de druivenschillen waarna koele maceratie volgde.. De twee wijngaarden (Brightwater en Redwood Valley), brengen verschillende elementen aan de blend. De wijnen werden afzonderlijk gefermenteerd voordat deze gemengd en gebotteld werd. Deze wijn heeft 12,1 g / L natuurlijk restsuiker.

2014 Seifried Gewürztraminer barst van intensiteit. De geur heeft viooltjes, Turks fruit en warme peperkoek notities. De smaak bloemig en heeft een mooie intensiteit.