Colorea aktie

We hebben de zomer in ons bol en daarom in juli een héél scherpe aanbieding op de Colorea!

Prijs per fles: € 5,95
Per 6 flessen: € 5,50 per fles.
Per 12 flessen: 5 + 1 GRATIS
Per 24 flessen: 4 + 2 GRATIS

De verschillende soorten Colorea mogen worden gemixt. Probeer ze nu allemaal!
Zet tijdens de bestelling bij 'opmerkingen' welke je wil hebben.

Verdejo
De tropische geuren, aangevuld met citrus, stuiven je glas uit. Fris, fruitig en zeer smaakvol. Fris van smaak met veel fruit als groene appel, peer en ananas. Heerlijk zacht met aangename zuurtje. de ideale aperitief- en zomerwijn!

Chardonnay/Viura
Sappige chardonnay met lekker exotische geuren van ananas en perzik. In de smaak fris en fruitig, maar ook rond met veel fruit. Heerlijk glas dat makkelijk weg drinkt.

Rosé
Super glas rosé, gemaakt van Tempranillo met frisse geuren van aardbei en framboos. De smaak is verfrissend maar zacht en de afdronk is licht romig met een klein, elegant zuurtje. Heerlijke dorstlesser voor deze zomer.

Tempranillo
Heerlijke sappige, jonge Tempranillo. Zwart fruit in de geur, wat terug komt in de smaak, aangevuld met rood fruit als aardbei en kers. Soepel, met een beetje pit, wat hem een ideale borrel- en barbecue wijn maakt. Drink eventueel licht gekoeld voor meer fruit.

Cabernet Sauvignon
Soepele wijn met de kenmerkende frisheid van cabernet. Fruitig met smaken van aardbei en bramen en een vleugje paprika op de achtergrond. Zacht en smaakvol. Drink eventueel licht gekoeld voor meer fruit.

Wil je persoonlijk wijnadvies op maat?

Vul dan je naam en emailadres in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Een mailtje of een telefoontje kan natuurlijk ook.

verstuur
Contact

Grote Haarsekade 5
4205 VG  Gorinchem ZH
Nederland

06-14363060
claudia@uniekewijnen.nl