Feest mee met Elsevier

Feest met Elsevier

Welkom bij Unieke Wijnen

Speciaal voor u, als Elsevier lezer, heb ik 3 topwijnen geselecteerd. Stuk voor stuk pareltjes uit mijn assortiment. Samen vormen ze een geweldige opbouw voor een uniek etentje.
Om het feest compleet te maken, krijgt u er van mij een paar passende recepten bij. Dat wordt genieten!

Claudia Delleman,
Sommelier.

Tradition Grand Cru Champagne

De traditionele champagne die eigenlijk altijd smaakt. Deze smaak is droog en zacht tegelijk. Kan als aperitief en bij praktisch alle gangen van een diner geserveerd worden. Een onvergelijkbare champagne van het wijnhuis Foureur.

Normaal 31,50 per fles

Hemina White

Dit is de witte topper in het assortiment van Abdij Pannonhalma! Alleen de beste druiven worden geselecteerd voor deze cuvée. Dit is een bijzondere wijn die iedereen pleziert: elegant, met zachte zuren voor de frisheid en subtiele houttonen die de wijn romig maken. Bij elke slok die je neemt ontdek je nieuwe smaken.

Normaal 13,95 per fles

Les Sorts Sycar

De wijn heeft 12 maanden gerijpt op eiken vaten.
De kleur is diep kersenrood. Ruik het rijpe rode fruit, pruimen, licht tabak en toast in de geur. De smaak is soepel, maar met karakter. De zachte tannines geven een bite aan de volfruitige wijn met subtiele vanilletonen. De topper van wijnhuis Mas Roig.

Normaal 14,25 per fles

AKTIE: Feestbox met 6 flessen

€ 119,40 voor 107,46 
Gratis thuisbezorgd.

op de hoogte blijven?
Like ons op facebook

Meld je aan voor Claudia's Secret

Soms krijg ik van één van mijn wijnhuizen een beperkt aantal van hun lievelingswijnen aangereikt. Deze zijn alleen voor mijn nieuwsbrieflezers beschikbaar.
Ook andere speciale acties of events kondig ik hierin aan.
Meld je aan en mis niets!

Aanmelden

Wil je persoonlijk wijnadvies op maat?

Vul dan je naam en emailadres in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Een mailtje of een telefoontje kan natuurlijk ook.

verstuur
Contact

Grote Haarsekade 5
4205 VG  Gorinchem ZH
Nederland

06-14363060
claudia@uniekewijnen.nl