Magnum-Party!

Cava Flocs Rosé Magnum

Deze geweldige cava heeft een prachtig diep roze kleur. In de smaak een combinatie van intens fruit door de grenachedruif , aangevuld met kruidigheid en pit door de pinot noir.
Door de lange rijping van 15 maanden op de fles heeft deze cava zachte bubbels. Super feestelijk!

1,5 liter, van € 32,50

NU € 29,25

Moment de Plaisir Rosé Magnum

Schenk eens wat anders in de winter, schenk rosé!
Fruitig van geur en smaak, maar met een subtiele bite die de wijn spannend en vol van smaak maakt. Lekker bij carpaccio, bietjes, vis en schaal- en schelpdieren.

1,5 liter, van € 15,00

NU € 13,50

Lagoalva Branco Reserva Magnum

Een zeer smaakvolle en boterzachte witte wijn met een prachtig goudgele kleur. Deze droge witte wijn is zwoel en fruitig met een prachtige romigheid. Uitbundig in de geur met veel fruit en een beetje houttonen. De top van witte wijn uit de Tejo regio!

1,5 liter, van € 27,00

NU € 24,30

Lagoalva Tinto Reserva Magnum

Twaalf maanden lang op Frans eikenhout gerijpt. Een karaktervolle wijn met fijne kruidigheid, rijp donker fruit en subtiel vanille. Ronde tannines geven de wijn een fijne bite, terwijl de afdronk fluweelzacht en langdurig is.

1,5 liter, van € 27,00

NU € 24,30

Butchers Reserve Magnum

Een smaakbom in je mond! Deze robuuste wijn kreeg 42 maanden houtlagering! In de geur bessen, pruimen, truffel, tabak en kruiden. Rijp rood en zwart fruit gemend met kruiden. Bijzonder aangename wijn met zeer lange afdronk.

1,5 liter, van € 75,00

NU € 67,50

Wil je persoonlijk wijnadvies op maat?

Vul dan je naam en emailadres in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Een mailtje of een telefoontje kan natuurlijk ook.

verstuur
Contact

Grote Haarsekade 5
4205 VG  Gorinchem ZH
Nederland

06-14363060
claudia@uniekewijnen.nl