Prestige des Sacres

Prestige Brut   |   Rosé Brut   |   Cuvée Dynastie Blanc de Blancs   |   Cuvée Grenat Vintage 2013   |   Cuvée 30&3 Extra Brut

Het verhaal begon in het begin van de jaren zestig, geïnspireerd door een handvol wijnboeren uit Janvry, bij Reims, die besloten hun krachten en middelen te bundelen om hun eigen champagne te maken. Hun doel was het promoten van hun terroir – de westelijke hellingen van de Montagne de Reims. In de loop der jaren breidde de kleine groep zich uit. Ze verdedigen de waarden die van generatie op generatie worden doorgegeven en verzorgen hun wijnstokken door doordachte methoden toepassen om de allerbeste druiven aan te bieden.

De essentie van Prestige des Sacres Champagne is onlosmakelijk verweven met de geschiedenis van Frankrijk. Het was in Reims, het hart van de appellatie Champagne, waar maar liefst 33 koningen van Frankrijk werden gekroond. Als eerbetoon aan de oorsprong van hun wijnstokken en hun rijke verhaal, hebben onze wijnboeren de naam Prestige des Sacres gekozen voor hun assortiment.

alle wijnhuizen

Wil je persoonlijk wijnadvies op maat?

Vul dan je naam en emailadres in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Een mailtje of een telefoontje kan natuurlijk ook.

Contact

Bagijnenwalstraat 2
4201 JG  Gorinchem ZH
Nederland

Tel. 06 - 14363060
claudia@uniekewijnen.nl

BTW nr. NL002027726B22
KvK. nr. 63392135